України Володимир Зеленський Володимир Зеленський України Олена Зеленська День незалежності України українські бренди вишиванка України Володимир Зеленський Володимир Зеленський України Олена Зеленська

Вишиванка від бренду-переселенця з Донецька: патріотичний образ президента Зеленського до Дня Незалежності (ФОТО)

Сейчас читают: 574
hochu.ua

Для свого звернення до народу у День Незалежності президент України Володимир Зеленський обрав вишиванку від українського чоловічого бренду DAMIRLI.

Він, як і бренд GASANOVA, заснований донецькою дизайнеркою Ельвірою Гасановою. Про це пише Суспільне Культура. Читати також Зеленська вразила розкішною вишиванкою від українського бренду.

Скільки коштує образ першої леді України? (ФОТО) Зазначається, що вишиванка існує в єдиному екземплярі. На ній вишито тризуб, який символічно розміщується біля серця.Вишиванка зроблена у кольорі хакі, який відображає теперішні військові часи України.

Головний символ - тризуб - розташований біля серця. Він маленький, але дуже важливий. Я не знаю, чому президент обрав саме цю вишиванку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA