місто Сантьяго люди Нео місто Сантьяго

Як змінився стиль Керрі Бредшоу в другому сезоні серіалу «І просто так...»

Сейчас читают: 630
vogue.ua

У першому сезоні «І просто так» ми бачили, як Сари Джесіки Паркер у ролі Керрі Бредшоу поєднує вінтаж (від Fendi Baguette до черевиків Chanel) із яскравими новими елементами гардеробу (на думку одразу спадає сумка Gucci X Balenciaga Hourglass).

В основу цього підхіду стилізації одягу полягає поєднання заповітних речей, які вже є у вашому гардеробі, з інвестиційними покупками, які витримають випробування часом.

Але поки тривають зйомки другого сезону, схоже, що у гардероб Бредшоу з'явилася  - в ньому з'явилася серія перероблених речей, за дизайном яких стоїть Кейт Макгуайр. «Я все своє життя переробляла одяг», — розповідає Vogue засновнивниця Converted Closet і колишня хедхантерка. «Мені завжди подобалось носити дещо інше або унікальне».

Дійсно, коли Кейт вперше зустріла одного з дизайнерів костюмів «І просто так», Денні Сантьяго, він миттєво описав її як справжню «дорослу Керрі».  «Є таке приємне місце, де вінтаж стає справді зручним та сучасним», — пояснює Макґуайр свій стиль. « У «І просто так» накладиля оригінальні речі на нові; мій підхід поєднує все це в одній речі».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA