Україна люди карантин уроки Нео Україна

Ми транслювали уроки для школярів на телебаченні та в онлайні: Іванна Найда про соціальну складову дитячих телеканалів

Сейчас читают: 969
womo.ua

Поспілкувались із генеральною продюсеркою нішевих телеканалів 1+1 media про дитячу анімацію, яка протидіє російській пропоганді, а також про проєкти, що допомагають знайти дітям необхідні позитивні емоції та натхнення. Іванно, ви очолюєте телеканал ПЛЮСПЛЮС з 2012 року.

За цей час виросло ціле покоління українців. Якими реалізованими проєктами за ці понад 10 років ви особисто пишаєтеся найбільше? Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих телеканалів 1+1 media Насправді, за ці 10 років канал виріс, трансформувався та став найпопулярнішим дитячим телеканалом України.

В середньому за рік ми виготовляємо щонайменше 150 хвилин анімаційних продуктів — це дуже великий обʼєм для такого формату контенту ( окрема гордість, нашій команді вдається витримувати цей темп навіть в непростий воєнний час).

Окрім цього, нашим місіонерським завданням завжди було створення соціальних проєктів, які навчатимуть дітей важливим навичкам: як бути еко-свідомими, раціонально використовувати ресурси, чому важливо вивчати українську мову тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA