лайфхак салат закуска страва страви

Гарна подача страв вдома: як перетворити прості страви на ресторанні

Сейчас читают: 368
hochu.ua

Ми вирішили зібрати кілька цікавих ідей, як можна оригінально подати звичайні закуски, салати та інші страви. Смак залишиться вашим фірмовим, а ось подача буде більш сучасною та стильною.

Читати також Святкова нарізка: як стильно подати закуски, щоб гості були в захваті Навіть звичайнісінькі страви зі звичайнісіньких продуктів можна подати оригінально і здивувати гостей і членів родини.

Пропонуємо кілька оригінальних варіантів оформлення страв, а далі ви вже й самі зможете генерувати щось цікаве.Наприклад, закуску із звичайного плавленого сирку, з майонезом та часником можна оформити оригінально, що навіть ніхто й не зрозуміє, що лежить у них на тарілці.

Кульки із сирної маси можна обваляти в стружці із зелені, крабових паличок, тертого сиру, буряків, моркви, і тут можна список дуже довго продовжувати.Для подачі закусок використовуйте шпажки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA