місто Запоріжжя Дніпро кар'єра натхнення успішна жінка вибір редакції місто Запоріжжя

Як власниця салонів краси BLOOM в Дніпрі долала випробування війни

Сейчас читают: 341
womo.ua

Історія Регіни Рижко та її салонів краси BLOOM — це розповідь про відважних, невпинних та сильних людей, які попри виклики важких часів знайшли спосіб не лише вижити, але і продовжити робити те, що вони люблять.

Спочатку звісно було важко, салон ми намагались відкрити двічі, але постійно щось заважало: то вибухи поряд, то хвилюючі новини.

Але ми твердо були впевнені, що зупинятися не готові й будемо працювати. Хоча 70% нашого колективу виїхало з країни, що теж ускладнювало процес, але водночас приїжджали дівчата з інших міст, наприклад, з Харкова, Донецька, Запоріжжя, які шукали роботу, і ми з радістю приймали їх у BLOOM.

Підтягнули, де треба, навчили і підтримували, як могли, тому більшість нашої команди зараз — це нові дівчата. На початку було складно: поряд вибухи, короткий робочий день, але наші дівчата кожен ранок писали у робочі чати, що не дивлячись ні на що всі готові працювати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA