новини шоубізнес

Як виглядає Сальма Гаєк насправді: фото зірки "при повному параді" і без макіяжу

Сейчас читают: 970
hochu.ua

Знаменитості — головні трендсетери, прикладом яких можна надихатися буквально щодня. А приємною особливістю цього є те, що більшість із них постають перед публікою не лише в гламурних вбраннях, а й у повсякденних образах, демонструючи свою природну красу.

Серед тих, хто не соромиться з'явитися без макіяжу, є і 56-річна акторка Сальма Гаєк.Так, днями лауреатка премії "Еммі" порадувала шанувальників новим кадром, на якому позує без макіяжу.

56-річна мексикано-американська акторка Сальма Гаєк відвідала Кенію в рамках фотосафарі. Під час своєї африканської мандрівки зірка обрала зручний одяг, що складався з вільних штанів, білої футболки та курточки в стилі мілітарі.

Над мейком і зачіскою акторка теж не стала заморочуватися — вона зовсім відмовилася від макіяжу і залишила волосся розпущеним, з природним укладанням.Я щойно повернулася з екологічного фотосафарі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA