принц Чарльз Нео принц Чарльз

Сукня помсти принцеси Діани: чому леді порушила дрес-код королівської родини

Сейчас читают: 492
hochu.ua

Минуло 30 років, а новини про королівську родину досі публікуються на всіх шпальтах газет і журналів. Тільки у той час причиною піку популярності стало болісне для принцеси Діани публічне зізнання від принца Чарльза.

Це спровокувало леді Ді одягнути сукню, яка не відповідала дрес-коду королівської родини. Раніше ми розповідали вам про те, що 6 травня цього року старший син покійної королеви Єлизавети II офіційно зійде на престол, а сьогодні розкажемо, яка сукня принцеси Діани стала однією з найвідоміших у світі.Принц Чарльз та принцеса Діана уже фактично не жили разом.

Проте 29 липня 1994 року Чарльз публічно заявив, що має романтичні стосунки із його давньою подругою, коханкою Каміллою Паркер-Боулз.

Шокуюча новина і стала поштовхом порушення дрес-коду принцесою Діаною, пише focus.ua. Відомо, що принцесу Діану запросили на вечерю Vanity Fair, аби зібрати кошти для галереї Serpentine у Гайд-парку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA