Україна здоров'я поради дозвілля вибір редакції ефективність Україна

Як вибрати клініку та лікаря, якщо потрібна операція

Сейчас читают: 733
womo.ua

«Скільки коштує видалити нирку?» — запитала Єлизавета оператора контакт-центру. 34-річна жінка з Миколаєва була налаштована на кардинальну операцію після того, як почула діагноз у місцевій лікарні.

Там їй сказали, що через великий камінь нирка функціонує лише на 10%. На цей час у DOC.UA вже працювала лікар-координатор, яка швидко зорієнтувалася в ситуації та запропонувала Єлизаветі проконсультуватися з хірургом-урологом однієї з приватних клінік Києва.

Щоб жінка даремно не їхала до столиці, консультацію провели онлайн. Врешті Єлизаветі зробили контактну лазерну літотрипсію — це щадний метод видалення каменів з нирок без розрізів.

Нирка залишилася неушкодженою та за певний час відновила свою функцію. Експертна допомога в організації хірургічного лікування Єлизавета була однією з перших, хто скористався новою безоплатною послугою медичного сервісу DOC.UA «Організація хірургічного лікування».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA