догляд за шкірою літо

Для краси та здоров'я. Що потрібно знати про захист від сонця та як вибрати сонцезахисний крем?

Сейчас читают: 309
hochu.ua

Читати також Як правильно користуватися сонцезахисним кремом: три міфи, про які ви повинні знати SPF (Sun Protection Factor) — це міра захисту від ультрафіолетового випромінювання (УФ), яку надає сонцезахисний крем.

Число SPF вказує, як довго шкіра може бути захищена від сонячного проміння без опіку в порівнянні з відсутністю крему. Наприклад, якщо ваша шкіра зазвичай спалюється через 10 хвилин без сонцезахисного крему, то крем із SPF 30 дозволить вам перебувати на сонці без опіку протягом приблизно 300 хвилин (10 хвилин x 30).

Однак варто враховувати, що SPF відноситься тільки до захисту від опіків, викликаних ультрафіолетом.Крім того, на сонцезахисних кремах можна побачити позначки у вигляді зірочок, які вказують на рівень захисту від ультрафіолетових променів типу A (UVA).

Рейтинг зірочок варіюється від нуля до п'яти, де більша кількість зірочок відповідає вищому рівню захисту.Коли справа стосується підбору сонцезахисного крему для обличчя, слід врахувати, що шкіра обличчя тонша і вразлива, ніж тіло.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA