Євген Клопотенко рецепти їжа Євген Клопотенко

Як правильно вибрати редиску? Лайфхаки + смачний рецепт тостів від шеф-кухаря

Сейчас читают: 813
hochu.ua

Настав сезону редиски — корисного овочу, який багатий вітаміном С, фолієвою кислотою, калієм і магнієм. Ми вже розповідали, як приготувати смачний і простий салат з редиски та сиру, а тепер ділимося порадами від шеф-кухаря, які допоможуть вам вибрати найсоковитішу та найсмачнішу редиску.

Читати також Шотландські млинці за легким рецептом Єлизавети II: відчуйте себе членом королівської родини Український шеф-кухар Євген Клопотенко запевняє, що запорука смачної страви з редисом — це стиглий та соковитий овоч.

Тому він поділився порадами, які використовує при виборі редиски, а також простим рецептом тостів. Читайте та беріть на озброєння!Поділився Клопотенко й чудовою ідеєю для сніданку.

Шеф-кухар пропонує приготувати легкі тости з редискою. Спробуємо? Читати також Бюджетний салат із 4 простих інгредієнтів: цікавий та свіжий — якраз для весни (РЕЦЕПТ) Помийте 4-6 редисок, а потім покладіть на кухонний папір, щоб видалити зайву вологу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA