Україна люди Нео StandWithUkraine Україна

Як українські артисти допомагають країні сьогодні

Сейчас читают: 532
vogue.ua

Україна й далі бореться проти російських окупантів. Кожен це робить як може – наші бійці мужньо воюють на фронті, волонтери в тилу намагаються забезпечити всі їхні потреби, підприємці підтримують бізнес, платять зарплати й податки, а ті, хто опинився за кордоном, всіляко допомагають біженцям.

Звісно, не могли залишитися осторонь і українські артисти. Розповідаємо, хто з них та як сьогодні допомагає Україні. "Я зроблю усе можливе, аби світ дізнався про злочини росії.

Про те, на що вони перетворили наше життя", – дописує Джамала в себе в Instagram. Артистка нині перебуває за кордоном (з дітьми вона виїхала з Києва в перші дні воєнних дій), активно виступає та збирає гроші для нашої армії.

Зокрема, на початку березня Джамала виступила у фіналі національного відбору Німеччини на Євробачення 2022 року, завдяки чому змогла зібрати 67 мільйонів євро на підтримку України, потім взяла участь у стадіонному концерті We are one з участю Тома Одела та Armin Van Buuren (всі гроші з продажу квитків також пішли на підтримку нашої країни), влаштувала доброчинний ефір у Литві, під час якого збиралися кошти через SMS-голосування. "Я офіційно забороняю використовувати мою музику на території рф у будь-якому вигляді, всім радіостанціям, телеканалам, фільмам і серіалам, де вона звучала як саундтрек!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA