України Олена-Зеленська Нео українські пісні України Олена-Зеленська

На європейських радіостанціях щогодини звучатимуть українські пісні

Сейчас читают: 530
cosmo.com.ua

Перша леді України Олена Зеленська разом з Міністерством культури та інформаційної політики організували щоденну трансляцію українських пісень на європейському радіо.

Так, за домовленістю з Європейською спілкою радіомовлення, кожна нова година на радіостанціях Європи тепер починатиметься з української пісні. «Наша пісня — це те, що не знищити.

Вона має особливу суперсилу — додавати нам життя й наснаги, піднімати бойовий дух. Тому саме зараз спільно з Міністерство культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко ми реалізуємо ініціативу, завдяки якій українська пісня зазвучить іще голосніше.

Міністерство вже має попередні домовленості з Європейським союзом радіомовлення щодо того, щоб кожна година у європейських радіоефірах починатиметься з пісень незалежної України, якою вона завжди буде», — написала перша леді у Facebook.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA