люди Нео

Українські та білоруські ілюстратори створили благодійну колекцію карикатур з різними сценаріями смерті путіна

Сейчас читают: 976
cosmo.com.ua

Команда незалежних українських та білоруських ілюстраторів, які засуджують війну росії проти України, створили благодійну NFT-колекцію ілюстрацій «Putin Huilo» — кожна з них демонструє різні сценарії смерті російського президента.

Усього в добірці 19 карикатур, які розміщені на платформі OpenSea. Усі зароблені гроші підуть на підтримку української армії, а також на медичну та гуманітарну допомогу українцям, які постраждали від війни. «Putin Huilo — добірка, яка говорить сама за себе.

Вона показує, що чекає диктатора, якщо він не виведе війська з України. Усі кошти будуть спрямовані на допомогу українській армії, підтримку поранених та гуманітарну допомогу постраждалим у цій кровопролитній війні.

Ми звертаємося до всіх і просимо підтримки всіх розумних людей у всьому світі», — пишуть ілюстратори в Instagram. Вартість одного зображення складає від $25 до $1000, тираж кожного — 10000 екземплярів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA