Євген Клопотенко Еда ресторан StandWithUkraine Євген Клопотенко

Як українські шеф-кухарі та ресторатори допомогають армії та звичайним українцям

Сейчас читают: 533
vogue.ua

Перед війною ресторанний бізнес України був на підйомі. Кількість нових ресторанів, кафе, барів і кав’ярень по всій країні, здавалося, зростала щоденно, а українські шеф-кухарі невпинно працювали над новою українською кухнею.

Проте зараз шеф-кухарі інакше реагують на події – обʼєднуються та мобілізуються, аби допомогати армії та всім українцям. Євген Клопотенко - шеф-кухар, бізнесмен і кулінарний експерт, а також співзасновник київського ресторану "Сто років тому вперед".

З перших днів війни Клопотенко допомагає українським бійцям: щодня команда шеф-кухаря готує близько 1500 порцій для ТРО. Також силами Євгена були відкриті польові кухні для українців, яким довелося покинути свої домівки, та заклад "Інші" у Львові, який окрім основного меню, пропонує меню №2 - безкоштовне.

Також Клопотенко веде бій на інформаційному полі, тримаючи постійний контакт зі світовими ЗМІ та розповсюджуючи правдиву інформацію про культурну спадщину України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA