Україна друзья украинские дизайнеры Нео Україна

Заради перемоги: як українські бренди сьогодні допомагають країні

Сейчас читают: 586
vogue.ua

Вже понад місяць Україна бореться за свою свободу та незалежність. У кожного з нас сьогодні свій фронт – хтось захищає країну на передовій, хтось зайнявся волонтерством, а хтось намагається зберегти робочі місця та продовжувати сплачувати податки.

Активно включені й у роботу українські дизайнери, кожен з яких обрав свій шлях допомоги. Багато українських брендів сьогодні виготовляють не звичні сукні, костюми чи трикотаж, а речі, які допоможуть нашій армії.

Наприклад, взуттєва марка Kachorovska Atelier зараз шиє солдатські берці замість витончених туфель, мас-маркет гігант One by One зайнявся пошиттям бронежилетів та систем розвантаження, а марка Arutiunova, яка відома своїми міні-сукнями та корсетами, масово відшиває термобілизну для наших захисників.

Одним із лідерів тут став бренд Andre Tan, який має великі виробничі потужності. Ще в середині березня бренд відшив понад 10 000 одиниць продукції, які вирушили на потреби наших військових.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA