Оксана Марченко Оксана Марченко

Від успішної телеведучої до псевдо-бізнесвумен: Яку роль Оксана Марченко відігравала у корупційних схем Медведчука у книзі Максима Савчука «1937»

Сейчас читают: 233
womo.ua

Юлія Лактіонова, директорка видавництва Yakaboo Publishing На кілька тижнів колишня телезірка, а нині підсанкційна дружина олігарха Медведчука, Оксана Марченко стала мемом.

У хіджабі, у тюрбані, у десятку фантазійних образів вона зверталася до сильних миру цього, щоб визволити з-під арешту свого одіозного чоловіка.

Така відданість, навіть, вражає. Але… Насправді Марченко, яку телеглядачі цінували за емпатію, простоту та спроби віщати з телеекранів українською, роками фігурувала як фактична власниця майже усього медведчукового бізнесу, у тому числі — нафтовидобувної компанії у Росії.

Викриття цього факту і стало відправною точкою у дослідженні журналіста проєкту “Схеми: корупція в деталях” Максима Савчука, опублікованому у книзі “1937”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA