Україна діти кордон Україна

В Україні спростили правила виїзду дітей за кордон на відпочинок

Сейчас читают: 886
womo.ua

Державна прикордонна служба України повідомила про спрощення організації виїзду дітей за кордон на відпочинок та оздоровлення.

Про це йдеться у каналі служби. Під час воєнного стану діти зможуть виїзджати за кордон на оздоровлення та відпочинок виключно за наявності згоди Нацсоцслужби.

Водночас більше не потрібно здійснювати нотаріальне засвідчення документів. На період введення на території України надзвичайного або воєнного стану, під час виїзду прикордонний контроль здійснюється із пред’явленням таких документів: згоди Нацсоцслужби на виїзд групи дітей; списків групи дітей та осіб, які супроводжують за кордон; паспорта громадянина України для виїзду за кордон дитини або свідоцтва про народження дитини; погодження службою у справах дітей згоди представників кожної дитини на її виїзд; заяви батьків на виїзд дитини за кордон, завіреної службою у справах дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA