ЛГБТ РЕЙТИНГ ЛГБТК ЗСУ опитування дослідження

Як українці ставляться до ЛГБТ-військових — дослідження

Сейчас читают: 512
womo.ua

Згідно з результатами опитування, яке провела соціологічна група «Рейтинг», 25% українців ставляться негативно до ЛГБТ-військових, які служать в ЗСУ.

Про це пише Детектор Медіа. Також зазначається, що 27% українців схвалюють участь ЛГБТ-осіб у лавах Збройних сил України, а 44% ставляться нейтрально. Читайте також: Матері українського ЛГБТ+ військового погрожували через діяльність сина: подробиці Результати соціологічного опитування також свідчать про те, що 43% громадян вважають, що під час проходження служби у Збройних силах України ЛГБТ-особи зазнають дискримінації, а 32% дотримуються протилежної думки. Читайте також: Задля підтримки прав жінок та ЛГБТ: французька міністерка знялася для Playboy За словами юристки громадської організації «Інсайт» Ганни Литвинової, це жахлива ситуація, що склалася в суспільстві, адже чверть опитаних, як і раніше, піддаються стереотипам.

На думку експертки, це є основою для прояву дискримінації щодо тих людей, які не відповідають «стандартам». The post Як українці ставляться до ЛГБТ-військових — дослідження appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA