Оля Полякова Украина місто London співачка новини шоубізнес Оля Полякова Украина місто London

Оля Полякова стане учасницею Pride in London на підтримку ЛГБТ –спільноти (ФОТО)

Сейчас читают: 655
hochu.ua

Стало відомо, що під час святкової ходи  Pride in London, яка пройде вже у 51-ий раз у  центрі британської столиці, українська знаменитість очолить українську колону, задля того, аби нагадати усьому світу про війну в Україні.

Одна з найбільш відомих та важливих у світі подій серед ЛГБТК+ пройде 1 липня за сприяння української квір-патріотичної організації UKRAINEPRIDE та британсько-української волонтерської спільноти Support Ukraine London.

Читати також "Я вже готова": завдяки подарунку від ЗСУ Оля Полякова знає, коли почнеться контрнаступ Оля Полякова доволі розгорнуто прокоментувала свою участь у цьому заході.

Співачка наголошує, що війна не обирає, якої людина статі та орієнтації. Артистка зауважила, що свободу Україні у війні з рф виборює чимало людей, які відносять себе до ЛГБТ-спільноти.На передовій перемогу здобувають також військові ЛГБТІК+, права яких досі не врегульовані законодавчо в питаннях узаконення відносин, піклування про партнера, їх спільне майно, дітей… Захистити законно незахищених від атак і цькування, від злочинів на ґрунті ненависті - це той шлях цивілізованої країни, який ми ще маємо пройти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA