Україна діти освіта школярі дистанційна освіта дослідження розвиток Україна

Чи здобуває молодь додаткові знання поза шкільною системою — дослідження

Сейчас читают: 583
womo.ua

Чи цікаво молоді отримувати додаткові знання поза школою та університетом? Чи думає вона про започаткування власної справи? Відповідаємо на ці та інші запитання у матеріалі U-Report про опитування щодо неформальної освіти.

U-Report разом з UMind (громадська організація, що створює та популяризує освітні проєкти в Україні) провели опитування на тему неформальної освіти серед молоді.

Цікавилися питанням актуальності неформальної освіти загалом, мотивацією щодо її здобуття, запитували молодь про присутність бажання розвитку власної справи. Читайте також: Інтерактивно-ігровий посібник для підлітків: в Україні створили чатбот, який навчить гендерної грамотності Чи взагалі здобуває молодь додаткові знання поза шкільною системою? 67% респондентів надали стверджувальну відповідь, а 14% заперечну.

10% молоді хотіли б здобути неформальну освіту, проте їм не вистачає на це часу. 9% теж мають таке бажання, але не знають, де шукати інформацію. Що найбільше мотивує молодих українців здобувати додаткові знання після школи/університету? 75% опитаних посилаються у такому прагненні виключно на власне бажання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA