общение

Як спілкуватися з оточуючими, щоб не бісити їх

Сейчас читают: 210
liza.ua

Уміння спілкуватися з рідними, колегами, друзями і оточуючими — це ціле мистецтво, якому треба вчитися. І останнім часом все більше і більше людей хоче освоїти екологічне або ненасильницьке спілкування.Що таке ненасильницьке спілкування?

Чому кожному з нас варто його освоїти і застосовувати кожен день? Відповіді на всі ці питання шукай в нашій новій статті.Купуй книжки з психології, а економити допоможе промокод Yakaboo.Ненасильницьке спілкування — це термін, який придумав і ввів в ужиток психолог Маршалл Розенберг.

На всі питання, пов’язані з основами ненасильницького спілкування, Розенберг відповів в книзі «Мова Життя».Психолог був сильно вражений тим, як вирішуються питання в його рідному районі, а також вирішив запропонувати такий спосіб спілкування, який буде завдавати менше проблем і незручностей, негативних емоцій.Неправильне спілкування часто стає токсичним, не приносить задоволення нікому, хто спілкується.Компоненти ненасильницького спілкування:Це працює не тільки в теорії, а

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA