животные приют

Пес Гермес написав казку для бізнесу, щоб побудувати стаціонар для кішок та котів у “Сіріусі”

Сейчас читают: 146
womo.ua

Пес-блогер Гермес та “Спільнота pet-friendly людей” вирішили зробити новорічне диво та допомогти реконструкції найбільшого в Україні притулку у “Просторі адопції для тварин”.

Диво стане можливим, якщо компанії долучаться та подарують своїм працівникам або партнерам корисну та цікаву книгу “Поради від пса Гермеса, як жити з людиною”.

Щоб побудувати стаціонар для котиків у найбільшому притулку в Україні, потрібно зібрати всього 150 тисяч гривень. Наразі 300 котиків не мають окремого місця для лікування під час хвороби. “Новорічний ніс” — це казка зі щасливим кінцем, бо в ній компанії погодилися придбати книгу “Поради пса Гермеса, як жити з людиною” і таким чином зібрали кошти для створення стаціонару для котів.

Але як воно станеться у реальності — все залежить від тих, хто читає цю казку. Як каже письменник, без дива тут не обійтися, але одна книжечка — це лише наш із вами сніданок або обід.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA