місто Лондон секс Нео місто Лондон

5 серіалів, щоб подивитися, поки ми чекаємо на «Бріджертонів»

Сейчас читают: 456
cosmo.com.ua

Телесеріал «Бріджертони» побив усі рекорди по переглядам одразу після виходу першого сезону. Популярність шоу цілком зрозуміла: привабливі актори, інтригуючий сюжет, розкішне вбрання і неймовірна атмосфера Лондона початку 19 століття (і герцог Гастінгс).

25 березня ми побачимо продовження історії родини Бріджертонів, на цей раз уже з Ентоні в головній ролі. А поки ми чекаємо, пропонуємо переглянути ще 5 серіалів, які точно сподобаються усім прихильникам «Бріджертонів».

Пліткарка, перезапуск (Gossip Girl) Не дарма багато глядачів відмітили, що «Бріджертони» — це «Пліткарка» 19 сторіччя. І дійсно, в обох серіалах діє загадковий анонім, який дізнається про кожен крок головних героїв і прагне сповістити про це усіх навколо.

Ми впевнені, що ти давно переглянула оригінальну «Пліткарку», тож рекомендуємо тобі ознайомитися з перезапуском. Після дев’яти років перерви ми знову повертаємося до самої елітної школи Нью-Йорку, тільки на цей раз сюжет розгортується навколо двох сестер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA