лайфхаки парфюм аромат

Як наносити парфуми, щоб вони залишались надовго

Сейчас читают: 699
liza.ua

Навіть найкращі й дорогі парфуми потрібно навчитися наносити правильно, щоб вони тримались довше, розкривались краще і радували тебе своїм ароматом цілий день.Ми знайшли для тебе кращі лайфхаки та розповімо, як наносити парфуми, щоб вони трималися довше і пахли набагато краще, ніж зазвичай пахнуть.

Читай і користуйся ними!Парфуми потрібно розпорошувати не тільки на тіло і волосся: кілька бризок має дістатися ще й одягу. Річ у тому, що тканина добре вбирає аромат, і так само добре його утримує, тому парфуми будуть триматися набагато довше.Є байка, що якщо розпорошити парфуми в повітрі, а потім увійти в цю хмарку, аромат буде м’якшим, легшим і плавнішим.

Насправді ти просто даремно витрачаєш парфуми. Нанось їх прямо на тіло, щоб вони тримались довше і розкривались більш плавно.Дивно, але якщо нанести парфуми на кінчики вух, а не за ними, аромат буде триматися довше і не вивітриться в середині дня.Щоб не нашкодити парфумом своєму волоссю, найкраще розпорошити його на гребінець перед тим

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA