люди писательница

Лариса Денисенко: Мені б хотілося, щоб до еволюційного пакета людини увійшли критичне мислення, емпатія, праволюдяність і ековідповідальність

Сейчас читают: 544
womo.ua

Лариса Денисенко — письменниця, юристка, правозахисниця, громадська діячка і ведуча. Ви можете знати її, як авторку романів і дитячих книжок, експертку правницю, публічне обличчя і голос кампанії за ратифікацію Стамбульської конвенції, радіо- і телеведучу, чи власницю харизматичного французького бульдога Люцифера.

Лариса з тих особистостей в українському культурному полі, кого читаєш у підлітковому віці, а потім зустрічаєш вже дорослою і думаєш: “Вау!

Ця жінка неймовірна! Звідки у неї стільки енергії?” Енергійність, ціннісні орієнтири, вміння завжди бути на вістрі суспільної дискусії і стали предметами нашої розмови.

В українському інфополі у тебе дуже багато ролей. Ти і письменниця, і юристка, і фем активістка (якщо ти з цим погоджуєшся), і борчиня на за права людини, журналістка і любителька французьких бульдогів?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA