стосунки розлучення сімейні стосунки розставання

Як пережити розлучення: 9 кроків, які важливо пройти

Сейчас читают: 761
hochu.ua

Розлучення – одне з найскладніших рішень у житті будь-якої пари. Переживання цього етапу не тільки вимагає багато часу, зусиль та енергії, а й може серйозно позначитися на психічному та фізичному здоров'ї людини.

Редакція HOCHU.ua вирішила дізнатися, як легше пережити розлучення та змиритися з тим, що стосунки закінчились.Не існує певного періоду часу, протягом якого люди можуть оговтатися від розлучення, оскільки кожна ситуація і кожна людина є індивідуальною.

У справу залучені ваші почуття, і жодна точна наука не може передбачити, коли ви будете готові рухатись далі. Читати також Як пережити розставання і відпустити людину: лікуємо розбите серце Згідно з останніми дослідженнями, майже 50% усіх шлюбів закінчуються розлученням.

Тому перше, що потрібно зробити тим, хто хоче пережити розлучення, – зрозуміти, що вони не єдині. Майже половина людей розлучається з подружжям.Видання Good Housekeeping ділиться порадами для тих, хто хоче пережити розлучення з меншими втратами.1.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA