кіт домашні улюбленці коти та кішки догляд за котами догляд за тваринами домашній улюбленець

А ви так робите? 4 помилки господарів, які бісять котиків

Сейчас читают: 102
hochu.ua

Власники котів часто ненавмисно роблять речі, які засмучують їхніх пухнастиків. Тож якщо вам здається, що ваш улюбленець виглядає не надто щасливим, перевірте, чи ви випадково не утнули щось з цього списку, опублікованого виданням Pets Radar.

Так, коти незалежні істоти, та все ж досить соціальні, а тому потребують регулярного спілкування з людиною. Тож якщо ви їдете у відпустку чи відрядження, попросіть когось з рідних чи друзів не лише годувати кота та змінювати воду, але й приділити пухнастику трохи часу.

Читати також Наче біс вселився: 5 причин, з яких ваша кішка гасає по дому як навіжена По поведінці тварини можна зрозуміти, чи налаштована вона на спілкування зараз, чи ні.

Тож якщо ваша кішка б’є вас лапою, коли ви хочете її погладити - це явний сигнал, що варто припинити діставати тварину та дати їй бажаний спокій.Кішки досить охайні, тому якщо ви довго ігноруєте забруднений котячий лоток, швидше за все, вам на це демонстративно вкажуть.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA