Україна бізнес жінки гранти Україна

Жінки та бізнес: з чого почати та як отримати грант на розвиток своєї справи

Сейчас читают: 471
womo.ua

Світлана Олєйнікова, експертка зі стратегічного фандрейзингу Згідно даних останнього дослідження українських жінок підприємиць, 9 з 10 власниць бізнесу стверджують, що в Україні є всі можливості для розвитку жіночого підприємництва .

Водночас та ж статистика «говорить», що 54% жінок все ще стикаються зі стереотипами в межах підприємницької діяльності. Наприклад, такими як – «жінка не може бути керівником», «ця сфера складна для жінки», «бізнес – не жіноча справа».

Проте жінки готові запускати та розвивати власну справу, але часто для старту їм бракує знань, підтримки, грошей. Світлана Олєйнікова,  експертка зі стратегічного фандрейзингу, ділиться порадами, які допоможуть жінкам розпочати бізнес і про можливості, які цьому сприятимуть. З чого розпочати шлях у бізнес Насамперед – вибрати нішу.

Якщо ви точно знаєте, в якій сфері розпочати справу свого життя, вам дуже пощастило. Якщо ні, є простий, але дієвий спосіб знайти заняття, що може перетворитись на успішний бізнес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA