карантин ВДНГ

Як минуло «Літо на ВДНГ»: цікаві факти

Сейчас читают: 388
liza.ua

Цього сезону парки та зони відпочинку просто неба набули неабиякої цінності для киян. Карантин змінив наше повсякденне життя, вплинув на індустрію розваг і залишив без масових заходів та фестивалів цього літа весь світ.Після тривалої самоізоляції одним із перших з карантину вийшов Національний комплекс «Експоцентр України».

Сезонний парк розваг «Літо на ВДНГ» відкрився 14 травня.Протягом чотирьох місяців 17 розважальних локацій допомагали ВДНГ утримувати вже традиційний статус найбільш відвідуваного дозвіллєвого майданчика Києва.

Всього за період роботи проєкту «Літо на ВДНГ» цього року Експоцентр отримав понад 1 750 000 відвідувачів.«На 2020 рік у нас були грандіозні плани: відновити освітлення на більшій частині території, відремонтувати один з басейнів та фонтан за концерт-холом, оновити електромережу одного з павільйонів.

І звісно запустити наш сезонний масштабний проєкт «Літо на ВДНГ». Однак з перших днів березня стало зрозуміло, що головна задача цього року — зберегти на плаву

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA