практичні поради з чим носити

Як гарно носити хустку: створюйте унікальні образи із цією простою деталлю гардероба (ФОТО)

Сейчас читают: 924
hochu.ua

Пропонуємо використовувати хустку не тільки за її прямим призначенням, тобто не тільки носити на голові або шиї, але і вплітати в одяг або навіть створювати з неї одяг.

Тепер вам потрібно терміново перебрати свій гардероб, знайти там кілька хусток і почати творити. Читати також Як гарно носити хустку: створюйте унікальні образи із цією простою деталлю гардеробу (ФОТО) Хустка може стати справжньою знахідкою.

З будь-якого вашого образу можна зробити ще два або три аутфіти, якщо по-різному стилізувати звичайну хустку. Ми зібрали кілька корисних порад стилістів та фото вуличних луків, щоб ви могли повторити ідеї:Зібрали для вас кілька стильних луків, в яких стилізована хустка: Читати також Паризький шик: 9 базових речей, які є у гардеробі кожної француженки (ФОТО) Нещодавно ми розповідали про те, як носити джинсовий комбінезон у 2023 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA