Мода вишиванка тренди сорочка вишивка

Актуально та гарно: як носити вишиванку в сучасних образах (ФОТО)

Сейчас читают: 289
hochu.ua

Традиційно сорочки вишивали вручну, часто вечорами під світло свічки після важкої роботи на полі. Сьогодні ж продається величезна кількість вишиванок з машинною вишивкою, дизайнери також створюють ексклюзивні моделі, вплітаючи старовинні традиційні орнаменти, ви можете спробувати самі вишити для себе сорочку.

А наша місія сьогодні розповісти вам про те, як можна гарно та стильно носити вишиванку в повсякденності. Читати також Стильно та патріотично: які вишиванки є у Володимира Зеленського (ФОТО) Стилістка @anna.le.nova у своєму Instagram дала кілька корисних порад, як можна носити вишиванку в рамках сучасного образу.

Стилізувати вишиванку простіше, ніж ви могли подумати. Ось кілька цікавих комбінацій, які допоможуть створити сучасні луки:Публікуємо варіанти образів стилістки.

Вона пропонує носити вишиванку не лише на свята, а й у повсякденному житті: Читати також Українська мода! Закордонні зірки у вишиванках: Клаудія Шиффер, Демі Мур, Сальма Хайєк та інші (ФОТО) Нещодавно ми розповідали про те, яке взуття краще носити із вишиванкою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA