Стиль Мода вишиванка практичні поради

Ніяких джинсів і більше прикрас: стилістка розповіла, як правильно носити вишиванку в 2023 році

Сейчас читают: 356
hochu.ua

Сьогодні, 18 травня, в Україні відзначають День вишиванки. З цього приводу ми пропонуємо вам дізнатися, як правильно носити вишиванку, щоб виглядати стильно.

Читати також Зірки українського шоубізу показали свої найкрутіші вишиванки: що носять Даша Астаф’єва, Джері Хейл та Леся Нікітюк (ФОТО) Одяг з українськими народними мотивами завжди був актуальним, проте останні кілька років він знаходиться на піку популярності, символізуючи глибоку історію нашої країни та силу духу.

У 2023 році ми носимо традиційний український одяг у своїх повсякденних образах, проте, за словами стилістів, далеко не завжди робимо це правильно.Відомий дизайнер Юлія Магдич назвала найбільш поширені помилки в носінні вишиванок.

Насамперед експерт радить не носити вишиті сорочки з обтягуючими джинсами. Такі комбінації вже давно втратили актуальність та виглядають недоречно.Ще одна помилка, якої припускаються модниці, коли надягають вишиванку — відсутність аксесуарів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA