saint Laurent взуття тренди літо saint Laurent

Найгарячіший тренд літнього взуття: як носити босоніжки "танга"

Сейчас читают: 367
hochu.ua

Це нормальне явище — мода розвивається, народ експериментує, дизайнери підхоплюють тенденції та переосмислюють їх. Тому вже цього літа носитимемо звичні в'єтнамки, а також варіації на їхню тему — взуття "танга" зі смужкою між пальцями.

Читати також Модні босоніжки та сандалі на літо: 4 головні тренди для комфортних образів Якщо подивитися на весняно-літні колекції 2023 світових дизайнерів, то ми побачимо дуже багато такого взуття.

Це і гібрид ботильйонів з босоніжками на підборах від Miu Miu, і "танга" на платформі від Diesel, і гарні босоніжки "танга" на дуже високих підборах від Saint Laurent, і звичні пляжні в'єтнамки, і ще багато різних цікавих моделей.Треба сказати, що цього сезону взагалі популярне взуття з безліччю переплетень і різних ремінців.

Щодо "танга", то таке взуття на літо підходить максимально. У ньому нозі комфортно та прохолодно. Важливо лише вибирати якісне взуття, щоб воно ніде не натирало.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA