тренди літо

Максимум комфорту та стилю: як носити довгу спідницю влітку (ФОТО)

Сейчас читают: 770
hochu.ua

У тренди повертаються плісировані спідниці, легкі шифонові, джинсові, атласні та лляні. Чим тонше і легше буде тканина, тим легше ви переноситимете спеку.

Довга спідниця може стати однією з найуніверсальніших речей на літо у вашому гардеробі. Читати також З чим носити джинсову куртку навесні та влітку 2023: ТОП-3 безпрограшних варіанти Насправді влітку може бути дуже комфортно і не спекотно у спідниці довжини міді чи максі.

Якщо підберете модель з легкої, приємної тканини, то зможете створити комфортні образи. З чим носити довгу спідницю влітку:Вибирайте варіанти образів з довгою спідницею та спробуйте їх повторити.

Можна також прикласти всі варіанти верху, які є у вашому гардеробі, щоб знайти ідеальне комбо: Фото: instagram.com/stylist.inna Фото: instagram.com/stylist.inna Читати також Не лише квітковий: 5 модних принтів на літо 2023 Нещодавно ми розповідали про те, яку сукню вибрати на випускний.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA