привітання церковний календар привітання у віршах Вознесіння Господнє

Найкращі привітання з Вознесінням Господнім 2023: як гарно привітати у віршах

Сейчас читают: 757
hochu.ua

Окрім того, цього дня заведено пекти пиріжки з різними начинками, збиратися за великим столом та вітати одне одного. Раніше ми вже опублікували матеріал із привітаннями у прозі, а в цій статті ви знайдете душевні привітання з Вознесінням у віршах.

Читати також Яке свято 25 травня: що не можна робити на Вознесення Господнє, щоб не впустити у своє життя негаразди Своїх рідних і близьких ви можете привітати з Вознесінням Господнім у віршах.

Додайте кілька душевних слів від себе і виберіть вірш, що сподобався.З Вознесінням ГосподнімПоспішаю привітати вас,Я бажаю, щоб у серціВогонь віри не згас.З висоти небес ГосподнійПогляд на вас нехай упаде,На щастя, вірну дорогуУ житті кожен хай знайде.***Нехай великий БогПошле вам радість в хату,Міцне здоров’я й літ юрбу густу,І доленьку усміхнену багату,І пісню українську золоту.Нехай до вас в оселю щастя прилетитьВнесе на крилах свіжість світанкову,І оптимізму сонячне тепло!***З Вознесінням ГосподнімВітаю від щирого серця.Нехай і завтра, і сьогодніДні всі будуть чудесні!І врятує свята силаВід негараздів і злих людей,Щоб життя тепло дарувало,Багато щастя було у ній!***Свято велике сьогодні,Душам дарує любов —Вознесіння ГосподнєПринесло нам радість знов.***З Вознесінням ГосподнімВітаю всіх сьогодні.Зверніть погляд свій до БогаНехай покаже вам дорогу.***У Вознесіння ГосподнєСвою душу в храм неси,Нехай Всевишній все виконає,Лише в молитві попроси.***Нехай душа буде чистаІ випромінює ясне світло!Навколо панує нехай доброта,Щоб світ наш щастям був зігрітий!

Читати також На здоров'я, щастя та удачу: найпотужніші молитви, які потрібно прочитати на Вознесіння 25 травня Нещодавно ми також розповідали, коли віруючі відзначатимуть Трійцю у 2023 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA