люди Нео StandWithUkraine

Як активісти власноруч відновлюють українські міста

Сейчас читают: 611
vogue.ua

Засновники благодійної організації Район #1 почали активну роботу з відновлення Київщини. Наразі команда повертає до життя Гостомель, який зазнав великих руйнувань під час російської окупації.

З початком війни багато проєктів зазнали трансформації. Район #1 — не виняток. Його заснував у 2018 році Андрій Титаренко з метою джентрифікації Рейтарської вулиці.

На зібрані кошти від заходів під назвою Bloc party почали відновлення цього району на Київщині. Після російського вторгнення проєкт було вирішено трансформувати в благодійний фонд, метою якого стало відновлення та джентрифікація всієї України. «Кінець війни — це тільки початок.

Ми вирішили взятися за відновлення міст, які нині масово зруйновані. Найголовніше тут — це інфраструктура. Бо людям, щоб повернуться сюди, потрібні дитячі садочки, соціальні заклади — все це життєво важливо, щоб адаптуватися до змін та мати почуття дому», — розповідає Андрій Титаренко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA