місто Тернополь люди Нео місто Тернополь

Як українські інфлюенсерки зараз допомогають армії та країні

Сейчас читают: 304
vogue.ua

Кожен українець сьогодні намагається максимально бути корисним своїй країні. Звичайно, не залишилися осторонь і українські інфлюенсери, які використовують свій голос, звертаються до аудиторії, займаються волонтерством та збирають кошти для потреб армії та біженців.

Аліна Френдій – український інфлюенсер, на яку в Instagram підписано понад 1 мільйон людей. Війна застала дівчину у Мілані, куди вона вирушила на Тиждень моди.

Разом з іншими українками вже 24 лютого вона вийшла на мітинг на підтримку нашої країни, допомагала вимушеним переселенцям до її рідного Тернополя та регулярно перераховує частину доходів її брендів Tote та Coosh на потреби ЗСУ.

Також Френдій читає благодійні лекції, а зібрані кошти перераховує до фонду "Повернись живим". Так, під час останньої лекції у Варшаві, присвяченій побудові особистого бренду у соціальних мережах, вдалося зібрати 170 тисяч гривень. "У мирні часи я вела лекції, щоб поділитися досвідом та знаннями, побачитися зі своїми підписниками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA