Marianna Senchina Нео Marianna Senchina

Українські бренди з класним дитячим одягом

Сейчас читают: 920
vogue.ua

Дитяча мода – величезний сегмент індустрії, в якому разом співіснують і спеціалізовані дитячі бренди, невеликі марки, що випускають штучний ручний продукт, та дизайнерські колекції, які є логічним доповненням до основних лінійок у дорослих fashion-брендів.

Сьогодні, у День захисту дітей, ми вибрали 5 українських марок із дитячим одягом, які сьогодні ще й активно допомагають. З нагоди Дня захисту дітей український бренд Marianna Senchina представив дроп для благодійної допомоги дітям, у яких розв’язана росією війна забрала щасливе дитинство.

Сенчіна використовує в дропі свої фірмові елементи – аплікацію з квітів у новій інтерпретації – синьо-жовті кольори як знак майбутньої перемоги над насиллям, жорстокістю та терором.

Весь прибуток від продажу буде переданий в благодійний фонд "Місто Добра". "Щоб життя тривало, ми повинні дбати про тих, хто продовжує нас", – додає дизайнерка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA