Даша Астафєва Украина Нео Ми з України Даша Астафєва Украина

День Києва: жителі міста про любов до столиці України

Сейчас читают: 783
vogue.ua

Щороку останньої неділі травня українська столиця та її жителі відзначають День Києва. Вперше з моменту заснування цього свята у 1982 році воно проходить в умовах воєнного стану.

Попри те, що цьогоріч у місті перебуває значно менше киян, кожен з них і той, хто мав нагоду пожити в столиці Україні, з теплом та любов'ю згадують про улюблені місця, вулиці, каштани, метрополітен, неймовірні краєвиди й, зрештою, свій дім.

Напередодні свята, за підтримки HydroPeptide, Vogue UA зустрівся з жителями Києва, які розповіли нам про те, за що вони люблять це місто.

Героями спеціального проєкту Vogue UA до Дня Києва стали засновниця Bowl Cafe Дар'я Хоміцька, дизайнер Антон Белінський, співзасновниця волонтерської організації «ЗооПатруль» Соня Садовська, генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук, анестезіолог лікарні «Охматдит» Максим Храпак, мисткиня Оксана Левченя, редакторка Vogue UA Дар'я Слободяник, співачка Даша Астаф'єва та діджей й співзасновник волонтерської організації «Янголи Києва» Маркіян Маційовський.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA