Гвинет Пэлтроу знаменитости Нео Гвинет Пэлтроу

"Я заслужила свої зморшки": Гвінет Пелтроу про своє 50-річчя

Сейчас читают: 489
vogue.ua

З нагоди свого 50-річчя акторка та велнес-магнатка Гвінет Пелтроу поспілкувалася з Vogue і розповіла про те, як змінилося її почуття стилю з роками, що вона відчуває, коли бачить, що її образи канонізуються в історії моди, і за що найбільше вдячна собі 20-річній.

Vogue: Гвінет, з днем народження! Як почуваєтеся, перетнувши нову віху?Гвінет Пелтроу: Чудово! Почуваюся щасливою і реалізованою, і, як не дивно, я не боюся і не божеволію через цю дату.

Пам'ятаю, як у своє 30-річчя відчувала тиск, через те, що досі не була заміжня та не народила дитину. Але на той момент у мене навіть не було серйозних стосунків, і я думала, що розчаровую батьків.

Я не вийшла заміж ні за біржового брокера, ні за юриста, і сама була актрисою. Коли тобі 20, ти ще дитина, і є очікування, що тільки-но тобі виповниться 30, ти дійсно почнеш керувати своїм життям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA