місто Вікторія люди Sony Нео місто Вікторія

Måneskin скасували всі свої концерти у росії

Сейчас читают: 217
vogue.ua

Måneskin, яких увесь світ полюбив минулого року після перемоги на пісенному конкурсі "Євробачення-2021", оголосили про відміну концертів у росії.

Відвідати країну-агресора вони мали у рамках світового турне Loud Kids, але на знак солідарності з Україною скасували виступи у Москві та Санкт-Петербурзі. "Звичайно, дуже важко робити оголошення про шоу у той час, коли в Україні триває жахлива війна та страждають безневинні люди.

Ми переживаємо за український народ та солідарні з ним. І через рішення людей при владі, які впливають на життя стільки безневинних людей, ми не залишатимемо в турі російські дати", – пишуть артисти у своєму Instagram.

Нагадаємо, що гурт Måneskin виник 2016 року, коли його учасники були ліцеїстами, знайомі ж вони ще зі школи. Тоді четвірка юних музикантів (солістові, наприклад, на момент утворення гурту було всього 17) — соліст Давид Даміано, басистка Вікторія де Анджеліс, гітарист Томас Раджі й барабанник Ітан Торкіо — грали на вулицях Риму та оббивали пороги місцевих музичних конкурсів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA