місто Мариуполь Мариуполь Азовсталь місто Мариуполь

«Я розповіла, що хочу створити футболки з його фотографіями»: сестра «азовця» з позивним «Орест» зв’язалася із братом після його евакуації

Сейчас читают: 759
womo.ua

Дмитро Козацький з позивним «Орест» — автор кадрів поранених українських воїнів у польовому шпиталі на заводі «Азовсталь», які облетіли весь світ.

Він понад 80 днів тримав оборону разом з іншими побратимами на «Азовсталі» в Маріуполі. Напередодні евакуації із заводу, «Орест» шокував світ роликом, який назвав «Останній день на Азовсталі».

Під час перебування «Ореста» на «Азовсталі», родина майже не спілкувалась з Дмитром. Дивом побачитись по відеозв’язку їм вдалось в останні дні на заводі.

Про розмову із братом сестра Дар’я Юрченко та мама Ірина  розповіли в ефірі «Сніданку з 1+1», пише УНІАН. «Я розповіла про те, що хочу створити футболки з його фотографіями, щоб їх бачили і коли він вийшов – його зустрічали тисячі людей у них…Мій брат зумів знайти цей промінь сонця у пеклі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA