Україна Україна

Невзоров та його дружина отримали громадянство України — ЗМІ

Сейчас читают: 638
womo.ua

Олександру Невзорову та його дружині Лідії Невзоровій указом президента Володимира Зеленського надали громадянство України. Олександр Невзоров — відомий російський блогер та журналіст, який рішуче засуджує війну Путіна проти України та підтримує ЗСУ.

Як повідомив у фейсбуці радник голови МВС Антон Геращенко, рішення мотивували «визначними заслугами перед нашою країною» та «щирим бажанням допомогти зупинити війну та правдивою оцінкою реальної ситуації». «Так, я абсолютно підтверджую таку інформацію», — заявив ВВС News Україна ще один радник голови МВС Віктор Андрусів.

Те, що Невзоров з дружиною отримав українське громадянство підтвердило також поінформоване джерело BBC News Україна, наближене до ухвалення рішення щодо громадянства.

При цьому офіційного указу про громадянство на сайті президента ще немає. The post Невзоров та його дружина отримали громадянство України — ЗМІ appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA