Сша місто Маріуполь трейлер фільми кіно документальна стрічка кіноіндустрія кіновиробництво Сша місто Маріуполь

Скоро в кіно! В український прокат виходить фільм «20 днів у Маріуполі»: трейлер

Сейчас читают: 898
womo.ua

31 серпня 2023 року в український прокат виходить документальна стрічка воєнного кореспондента, фотографа, відеографа й письменника Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі».

Про це пише «Суспільне Культура». «20 днів у Маріуполі» – режисерський дебют Мстислава Чернова. Окрім нього, над фільмом працювала продюсерка й журналістка Василіса Степаненко.

Вони були останніми журналістами, які висвітлювали життя в Маріуполі під час облоги. За свою роботу вони отримали Пулітцерівську премію. Читайте також: Фільм української режисерки «Я і Фелікс» отримав нагороду в Італії: трейлер Фільм розповідає про напад російських окупантів на Маріуполь у лютому 2022 року й показує 20 днів майбутніх подій: бомбардування житлових будинків і пологового будинку, життя людей у блокадному місті, безперервні обстріли тощо. Читайте також: Найкасовіші фільми 2023 року: ТОП-10 Світова премʼєра стрічки відбулася на фестивалі незалежного кіно у США «Санденс».

Фільм отримав Приз глядацьких симпатій. Українська премʼєра відбулася на фестивалі Docudays UA. The post Скоро в кіно! В український прокат виходить фільм «20 днів у Маріуполі»: трейлер appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA