трейлер фільми кіно кіноіндустрія кіновиробництво фільми для жінок

Сатиричний горор «Слабачка» вийде в український прокат 17 серпня: трейлер

Сейчас читают: 464
womo.ua

17 серпня на великі екрани вийде сатиричний горор «Слабачка». Представлено офіційний український трейлер. Сюжет фільму розгортається навколо Сесилії — відомої інфлюенсерки, сучасної та незалежної.

Її життя перевертає раптова зустріч з Еммою, найкращою подругою дитинства. Дівчина запрошує Сесилію провести вихідні у віддаленому будиночку в горах.

Але серед гостей також є дівчина, яка своїм цькуванням перетворила дитинство головної героїні на кошмар. Вже доросла кривдниця знову береться за своє.

Та схоже, вона забула, що може статися, якщо назвати Сесилію «слабачкою». Читайте також: Скоро в кіно! В український прокат виходить фільм «20 днів у Маріуполі»: трейлер Творці стрічки називають її похмуро комедійною і надзвичайно жорстокою сатирою на самовіктимізацію міленіалів у епоху соцмереж. «Слабачка» — картина від продюсера фільмів «Люди Ікс: Перший клас», «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Люди Ікс: Апокаліпсис» Джейсона Тейлора.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA