Мода Тренд джинси практичні поради

Найкращі варіанти джинсів для дівчат з невисоким зростом: підкреслюємо красу фігури

Сейчас читают: 325
hochu.ua

Наприклад, існує певний набір моделей джинсів, які підійдуть дівчатам зі зростом нижче 160 см. Ці джинси здатні візуально витягнути фігуру і гармонійно поєднуються із взуттям на підборах.

Читати також Джинси skinny: з чим носити тренд, який стилісти вже давно списали По-перше, це класика, яка комбінується з будь-якими речами з гардеробу і є позачасовою.

По-друге, якщо правильно підібрати свій розмір, то джинси добре ляжуть по фігурі й ніяк її візуально не викривлятимуть. І ще один великий плюс такої моделі — це те, що її можна носити і з балетками, і з туфлями на підборах.Дівчата з невисоким зростом уміють підвернути їх так, щоб візуально не зменшити свій зріст.

Деякі моделі продаються вже з готовими манжетами, тому вам залишиться лише правильно підібрати розмір. Джинси мають бути злегка вільними, бажано із середньою посадкою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA