блогер Нео шоубізнес

"Відмовляли всі лікарі": українка з найбільшими вилицями знову лягла під ніж хірурга – як вона виглядає зараз (ФОТО)

Сейчас читают: 751
hochu.ua

Популярна українська блогерка Анастасія Покрещук, яка відома як володарка найбільших вилиць, не планує зупинятися на досягнутому.

Нещодавно повідомила шанувальникам, що знову лягла під ніж пластичного хірурга. Що цього разу змінила дівчина – далі у матеріалі HOCHU.ua!Анастасію Покрещук довгий час не влаштовував розмір її грудей, тому наважилася зробити повторну маммопластику (хірургічна операція, спрямована на зміну форми та розмірів молочних залоз, корекцію ареоли та сосків — прим.

ред.). Проте, за її словами, лікарі відмовляли від хірургічного втручання. Читати також Будуть ще більші груди? Анна Трінчер дуже хвилюється через майбутню "складну операцію" Мене від цього відмовляли всі лікарі.

Ніхто не хотів цього робити, адже у мене й так гарні груди. Вони справді були гарні, але це було не те, що я хотіла. Я хотіла невелику відстань, щоб вони випирали вперед і стояли, ніби ти у бюстгальтері, — розповіла вона своїм підписникам.Блогерка на своїй сторінці в Instagram опублікувала кілька знімків, на яких показала, як виглядають її оновлені груди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA