Володимир Зеленський ЛГБТ ЛГБТК петиция військові партнерство Володимир Зеленський

Петиція на підтримку реєстрованих партнерств набрала необхідні 25 тисяч підписів

Сейчас читают: 528
womo.ua

Петиція на підтримку реєстрованих партнерств для одностатевих і різностатевих пар набрала необхідні 25 тисяч підписів на сайті президента.

Тепер її має розглянути Володимир Зеленський. У цій петиції на підтримку законопроекту №9103 «Про інститут реєстрованих партнерств» наголошується, що пари, які не хочуть або не можуть оформити шлюб, не мають змоги отримати такі ж права, що й одружені.

Зокрема, це стосується одностатевих пар, серед яких пари ЛГБТ-військових. Читайте також: Міноборони проти закону про реєстровані партнерства: подробиці Читайте також: Всеукраїнська рада церков виступила проти реєстрованого партнерства: подробиці Зазначимо, що петицію 28 березня зареєстрував український військовослужбовець Петро Жируха, який бореться за права представників ЛГБТ-спільноти.

Він пояснив, що в Україні існує велика кількість людей, які не хочуть або не можуть оформити шлюб, тож не мають змоги отримати такі ж права, що й одружені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA