Нео шоубізнес

Тепер точно обрубала всі кінці: Алла Пугачова продала свій замок під москвою за неймовірну суму

Сейчас читают: 661
hochu.ua

Російська співачка Алла Пугачова після того, як диктатор володимир путін розв'язав широкомасштабну війну в Україні, емігрувала з країни-агресорки.

На сьогоднішній день вона разом із чоловіком, коміком Максимом Галкіним, та дітьми перебуває в Ізраїлі. Нещодавно пропагандистські ЗМІ заявили, що розкішний замок у селі грязь більше не належить популярній парі.

Його нібито придбав бізнесмен, який вирішив залишитись інкогніто, за мільярд рублів (453 млн гривень). Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!В ефірі російської програми на НТВ журналісти розповіли, що подружжя Галкін-Пугачова намагалося продати свій маєток ще минулого року, але покупці не були готові віддати за нього мільярд рублів.

Один із заможних росіян пропонував за замок 700 млн рублів, але Алла Борисівна не поступилася. Читати також "Це прямий заклик до вбивства?": пропагандистка Ольга Скабєєва скипіла через жарти Максима Галкіна про її голову в руках Кіркорова Була людина, не називатиму її ім'я, це відомий бізнесмен, який хотів придбати цей будинок за 700 мільйонів рублів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA