женская психология психотерапия книги Феминизм психологія розвиток

WoMo-книга: Жінки, що біжать з вовками. Жіночий архетип у міфах та легендах

Сейчас читают: 646
womo.ua

Клариса Пінкола Естес Психологиню та письменницю Кларису Пінколу Естес не називають видатною — вона легендарна. Її ідеї надихають мільйони жінок у всьому світі на пошуки справжніх себе: вільних, радісних, сильних.

А цю її книжку видають ось уже впродовж 25-ти років. Незабаром перший український переклад «Жінки, що біжать з вовками. Жіночий архетип у міфах та легендах» вийде друком у видавництві Yakaboo Publishing, а читачі WoMo вже зараз мають можливість ознайомитися із ексклюзивним уривком з цього світового бестселера.

Авторка вважає, що у вовків та жінок є багато чого спільного: гострота відчуття, грайливий дух і глибока відданість. Вовки й жінки споріднені за природою, допитливі, наділені витривалістю й силою.

Вивчаючи вовків, доктор Естес вперше викристалізувала концепт архетипу Дикої жінки. У книжці вона розкриває цей архетип, розшифровує давні легенди і давно відомі дитячі казки, а також пояснює його на прикладах зі своєї психоаналітичної практики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA